Panolis

 

He trobat aquesta recepta a la web Amposta.info Els panolis els vaig tastar per primer cop a la Ràpita, a la Bolleria Sant Antoni. Quina delícia per al paladar, i quin producte més senzill! Res, que me l'anoto, per fer-ne un dia a casa.

Ingredients: 

  • 250 cl. d'oli d'oliva 
  • Ratlladura d'una llima
  • 200 gr. de sucre 
  • 3 cullerades de matafaluga 
  • Farina fins que la pasta estigue dura (1/2 Kg. aprox.) 

Elaboració:

  • Barrejar l'oli i el sucre. Afegir la ratlladura de la llima, la matafaluga i anar afegint la farina fins que la massa estigue ben dura. 
  • Passar el corró sobre la massa fent que quede d'1 cm. de gruix. 
  • Tallar a trossos la pasta en funció de la mida de les coquetes. 
  • Donar-li forma a la coqueta i fer un pessic al mig (formant una muntanyeta). 
  • Enfornar durant uns 20 minuts. Un cop cuites, deixar refredar i ensucrar.

Comentaris