He trobat aquesta recepta a la web Amposta.info Els panolis els vaig tastar per primer cop a la Ràpita, a la Bolleria Sant Antoni. Quina delícia per al paladar, i quin producte més senzill! Res, que me l'anoto, per fer-ne un dia a casa.
Ingredients:
- 250 cl. d'oli d'oliva
- Ratlladura d'una llima
- 200 gr. de sucre
- 3 cullerades de matafaluga
- Farina fins que la pasta estigue dura (1/2 Kg. aprox.)
Elaboració:
- Barrejar l'oli i el sucre. Afegir la ratlladura de la llima, la matafaluga i anar afegint la farina fins que la massa estigue ben dura.
- Passar el corró sobre la massa fent que quede d'1 cm. de gruix.
- Tallar a trossos la pasta en funció de la mida de les coquetes.
- Donar-li forma a la coqueta i fer un pessic al mig (formant una muntanyeta).
- Enfornar durant uns 20 minuts. Un cop cuites, deixar refredar i ensucrar.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada